CHEF ADRIAN

Sunt de 17 ani in acest univers al gastronomiei.Bucataria mea nu este conceputa pentru a repeta actul codificat, ci pentru a crea, inventa, cu scopul unic de a arata bine şi frumos.

vineri, 23 decembrie 2011

BUNA DIMINEATA LA MOS AJUN!!!

          Cred ca fiecare dintre noi ne aducem aminte de urarea asta. Eu imi aduc aminte cu drag de serile in care mergeam cu "gasca" la colindat de MOSAJUN. Parca ma si vad cu traista ,facuta de bunica mea, atarnata de gat, cum mergeam din casa in casa si uram. La final de seara faceam "inventarul": mere,nuci,covrigi, biscuiti,napolitane etc. Ce sa zic, o adevarata aventura. Am avut sarbatori frumoase atunci cand eram copil. Acum am crescut si imi aduc aminte cu drag de copilarie. Sarbatorile de Craciun ma fac intotdeauna sa fiu mai nostalgic. Imi place sa ma plimb prin zapada, imi place sa ascult colinde, imi place sa fiu in compania prietenilor sau a familiei, imi place sa mananc traditional, imi place sa beau o cana cu vin fiert, imi place sa traiesc din plin magia sarbatorilor. In seara de mos ajun va propun sa gustati sau sa savurati un desert cald cu arome scortisoara si mar la cuptor: mere in foetaj. Va las acum sa petreceti si voi alaturi de cei dragi si eu ma retrag la "nimicurile" mele. Pana data viitoare, va urez un ajun calduros.    http://www.youtube.com/watch?v=b3ef4d7qGUk&feature=related

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu