CHEF ADRIAN

Sunt de 17 ani in acest univers al gastronomiei.Bucataria mea nu este conceputa pentru a repeta actul codificat, ci pentru a crea, inventa, cu scopul unic de a arata bine şi frumos.

marți, 10 ianuarie 2012

2.

FILE DE DORADA CU DOVLECEL UMPLUT, MIDII GRATINATE SI PESTO DE BUSUIOC

Mod de preparare:
                   - fileurile de dorada se prajesc pe plita;
                   - dovlecelul se taie in jumatate pe lung, se scobeste si se pune si el pe plita;
                   - se face o umplutura din ciuperca, ceapa rosie, ardei gras si dovlecel; toate aceste legume se taie marunt;
                   - legumele de mai sus se calesc in ulei de floarea soarelui cu sare, piper si putin cimbru;
                   - cand legumele sunt gata, se dau la o parte sa se tempereze, dupa care se umple dovlecelul cu ele si se baga la cuptor;
                   - separat se face un amestec din parmezan ras, branza feta, usturoi tocat marunt si putina smantana;
                   - cu acest amestec se umplu doua midii fierte in prealabil si racite;
                   - aceste doua midii se gratineaza;
                   - separat se face un ulei de busuioc;
                   - pe mijlocul farfuriei se pune un mix de salate peste care se aseaza cele doua fileuri de peste si dovlecelul umplut; langa dovlecel se aseaza si midiile dupa care se garniseste preparatul cu uleiul de busuioc.
                                                                                      Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu