CHEF ADRIAN

Sunt de 17 ani in acest univers al gastronomiei.Bucataria mea nu este conceputa pentru a repeta actul codificat, ci pentru a crea, inventa, cu scopul unic de a arata bine şi frumos.

vineri, 6 ianuarie 2012

1.

PIEPT DE RATA CU DOVLECEI SOTE,SALATA DE ANDIVE SI SOS DE RODII

Mod de preparare:
                  - pieptul de rata se cresteaza pe piele si se pune pe plita la prajit
                  - andivele se taie marunt si se amesteca cu un dresing din maioneza, putin mustar, smantana dulce, sare, piper si zeama de lamaie
                  - dovlecelul se taie felii si se prajesc tot pe plita
                  - dupa ce felioarele de dovlecel s-au prajit se aranjeaza in forma de castel si se presara cu parmezan pentru gratinare
                  - sosul se face din suc de gref.rosu cu sirop de rodii, putin zahar brun si putina supa de pui; se lasa sa fiarba putin, dupa care se leaga cu amidon
                  - dupa ce pieptul de rata s-a prajit pe ambele parti, se da la o parte si se taie felii subtiri
                  - se aranjeaza pieptul si dovlecelul pe farfurie, se pune salata in coaja de gref. si se adauga sosul peste carne
                                                                                 Va doresc; POFTA BUNA!

Un comentariu:

  1. Eu tocmai am inceput un curs de bucatar,deci sunt la inceput de drum,imi place blogul tau,e folositor cuiva care vrea sa invete. Retetele concise si ma bucur ca impartasesti din experienta ta ca bucatar. Un an nou plin de impliniri.

    RăspundețiȘtergere