TERINA DE BRANZETURI FRANTUZESTI CU SALATE DE VARA SI ROSII USCATE LA SOARE |
Mod de preparare:
- pentru terina avem nevoie de mai multe feluri de branza: fromage de chevre, camembert, roqwefort, neufchatel, coulommiers, rocamadour;
- toate se pun in cantitati egale si se mixeaza foarte bine cu ajutorul unui mixer;
- separat se pune la inmuiat 4 foi de gelatina; se pune pe foc sa se incalzeasca putina smantana dulce in care se adauga gelatina inmuiata; se amesteca bine cu telul sa se dizolve in smantana, dupa care se adauga in mixtul de branzeturi;
- se mixeaza din nou, se pune in forma si se baga la frigider pentru a se intari;
- se face un dressing din rosii uscate la soare taiate marunt, ceapa verde, busuioc verde, migdale prajite si sfaramate si ulei de masline.
Va doresc pofta buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu