CHEF ADRIAN

Sunt de 17 ani in acest univers al gastronomiei.Bucataria mea nu este conceputa pentru a repeta actul codificat, ci pentru a crea, inventa, cu scopul unic de a arata bine şi frumos.

sâmbătă, 5 mai 2012

16.

TERINA DE BRANZETURI FRANTUZESTI CU SALATE DE VARA SI ROSII USCATE LA SOARE


Mod de preparare:
                     - pentru terina avem nevoie de mai multe feluri de branza: fromage de chevre, camembert, roqwefort, neufchatel, coulommiers, rocamadour;
                     - toate se pun in cantitati egale si se mixeaza foarte bine cu ajutorul unui mixer;
                     - separat se pune la inmuiat 4 foi de gelatina; se pune pe foc sa se incalzeasca putina smantana dulce in care se adauga gelatina inmuiata; se amesteca bine cu telul sa se dizolve in smantana, dupa care se adauga in mixtul de branzeturi;
                     - se mixeaza din nou, se pune in forma si se baga la frigider pentru a se intari; 
                     - se face un dressing din rosii uscate la soare taiate marunt, ceapa verde, busuioc verde, migdale prajite si sfaramate si ulei de masline.

                                          Va doresc pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu