CHEF ADRIAN

Sunt de 17 ani in acest univers al gastronomiei.Bucataria mea nu este conceputa pentru a repeta actul codificat, ci pentru a crea, inventa, cu scopul unic de a arata bine şi frumos.

sâmbătă, 5 mai 2012

17.

FILE DE SEABASS CU EMULSIE DE MAZARE SI LEGUME DE TOAMNA


Mod de preparare:
                      - seabass-ul se fileteaza, fileurile rezultate se condimenteaza si se pun in frigider;
                      - se pune la fiert mazarea in supa de pui cu putin unt; cand este gata se scurge si se blendeaza foarte bine; dupa aceea se trece prin sita, astfel incat sa eliminam aglomeratiile;
                      - piureul rezultat se amesteca cu supa in care a fiert mazarea si se potriveste de gust;
                      - garnitura de legume este formata din sparanghel verde si morcov baby; se oparesc legumele, se scot in apa cu gheata si apoi se soteaza in unt cu sare;
                      - fileurile de peste se pun plita si se prajesc pe ambele fete.

                                                                         Va doresc pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu