CHEF ADRIAN

Sunt de 17 ani in acest univers al gastronomiei.Bucataria mea nu este conceputa pentru a repeta actul codificat, ci pentru a crea, inventa, cu scopul unic de a arata bine şi frumos.

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

TOP CHEF OTOPENI

Aici am facut cunostinta si eu cu sarpele. Dupa cum se vede nu a fost una prea placuta....

DRAGON VARIANTA NICO LONTRAS

TOCHITURA ROMANEASCA IN VARIANTA ASIATICA





Asa cum v.am obisnuit, continui sa arat cate ceva din timpul filmarilor la emisiunea TOP CHEF. In acest episod am filmat in Otopeni intr-un cadru senzational. Tema acestui episod a fost mancarea asiatica.

joi, 10 ianuarie 2013

TOP CHEF MANASTIREA COMANA

Risotto cu kumquat, rattattouille de legume si ulei de seminte de dovleac

Sote dulce de mere cu gutui si praz aromatizat cu lime si suc de grepfruit rosu




 In acest episod am gatit la manastirea Comana. Au fost surprize placute in timpul filmarilor, in timpul probelor. A fost un episod greu, solicitant. Am avut ocazia sa ajungem in sfarsit sa gatim si in studio. Trecusem prin multe gatind numai in aer liber si ne doream cu totii sa intram in studio. multumim TOP CHEF ca ne.a dat ocazia sa formam o echipa frumoasa impreuna.



marți, 8 ianuarie 2013

TOP CHEF SNAGOV

FILE DE CRAP IN CRUSTA DE SARE CU FENICUL SI SPARANGHEL SOTE SI SOS TERIYAKI CU OTET DE OREZ SI SUC DE GREPFRUIT ROSU

MUSCHI DE VITA KOBE CU PIURE DE CARTOFI DULCI, SOTE DE LEGUME DE TOAMNA, PARA CONFIATA SI SOS DE VIN ROSU REDUS CU AROME ASIATICE




Asa cum am promis, a venit randul episodului de la Snagov. In acest episod avem ocazia sa gatim cu un ingredient foarte scump. Vita Kobe!!! Am intrat si de data aceasta in posesia pozelor preparatelor mele din acest episod. Pentru ca la momentul respectiv ele nu au fost prezentate, le arat eu acum. Astept in continuare comentarii si in cel mai rapid timp veti primi si raspunsuri. ADRIAN IURICIUC

duminică, 6 ianuarie 2013

TOP CHEF MAMAIA

DUET DE ST. JACQUES CU CREVETI BLACK TIGER ULEI DE OREGANO SI CHUTNEY DE MANGO CU GINGER SI SCORTISOARA

SURF &TURF DIN FILE DE CAPRIOARA CU CREVETI BLACK TIGER, PIURE LEJER DE DOVLEAC SI REDUCTIE DE ACETO BALSAMICO CU ANASON SI AFINE



Pozele de mai sus sunt din concursul TOP CHEF episodul de la MAMAIA. Primul preparat este de la prima proba, iar cel de.al doile este de la duel. Astept comentarii si va voi raspunde negresit. Am vazut ca mai multe persoane s.au plans de jurizare....vreau sa discutam aici intre profesionisti.