CHEF ADRIAN

Sunt de 17 ani in acest univers al gastronomiei.Bucataria mea nu este conceputa pentru a repeta actul codificat, ci pentru a crea, inventa, cu scopul unic de a arata bine şi frumos.

miercuri, 29 februarie 2012

8.

CROSTINI CU LEGUME LA GRATAR SI SALATA RUCOLA


Mod de preparare:

                   - se ia o paine ciabatta si se feliaza; fiecare felie in parte se prajeste la toaster;
                   - separat se face un dressing din masline negre, ulei masline extra virgin, oregano si piper; se mixeaza foarte bine, apoi se lasa deoparte pentru a se limpezii;
                   - legumele de care avem nevoie sunt: dovlecei, vinete si rosii;
                   - se taie felii subtiri de vinete si dovlecei si se pun pe grill pe o parte si pe cealalta, dupa care se pun la racit; rosiile se taie felii si se lasa deoparte;
                   - pentru gratinat avem nevoie de mozzarella; se taie tot felii;
                   - feliile de paine ciabatta se ung cu dressing-ul de masline, se aseaza pe ele in forma de evantai vinetele, dovleceii, rosiile si mozzarella; se mai presara cu putin dressing si apoi se introduc la cuptor la o temperatura mai ridicata pentru a se gratina ;
                   - separat se asezoneaza putina salata rucola cu un dressing de aceto balsamic;
                   - pe mijlocul farfuriei se pun cele doua felii de crostini si cu salata rucola peste. 


                                                                                                         Va doresc pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu