SUPA MISO CU PASTE RAMEN SI CREVETE BLACK TIGER TEMPURA |
Mod de preparare:
- crevetiise curata de carapace si cap si se pastreaza doar codita; se deveneaza si apoi se spala;
- separat se face un aluat din praf de tempura cu apa si cateva cuburi de gheata; aluatul nu se amesteca cu telul, se amesteca cu ajutorul unor bete chinezesti; aluatul trebuie sa ramana cu aglomeratii;
- crevetele se tavaleste prin faine si apoi se trece prin acest aluat si se prajeste in baie de ulei de arahide incins la o temperatura de 140`C;
- pastele ramen se fierb separat in apa cu sare; cand sunt gata se scot si se trec prin jet de apa rece pentru a le oprii fierberea;
- algele speciale de supa miso se hidrateaza in apa rece;
- se pune apa la fiert cu pasta de soia rosu , cu granule dashy si catava picaturi de ulei de susan;
- se pun pastele in bol cu algele hidratate, se toarna supa miso si la sfarsit se adauga si crevetele tempura.
Va doresc pofta buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu