CHEF ADRIAN

Sunt de 17 ani in acest univers al gastronomiei.Bucataria mea nu este conceputa pentru a repeta actul codificat, ci pentru a crea, inventa, cu scopul unic de a arata bine şi frumos.

marți, 6 martie 2012

10.

SUPA MISO CU PASTE RAMEN SI CREVETE BLACK TIGER TEMPURA


Mod de preparare:

                    - crevetiise curata de carapace si cap si se pastreaza doar codita; se deveneaza si apoi se spala; 
                    - separat se face un aluat din praf de tempura cu apa si cateva cuburi de gheata; aluatul nu se amesteca cu telul, se amesteca cu ajutorul unor bete chinezesti; aluatul trebuie sa ramana cu aglomeratii;
                    - crevetele se tavaleste prin faine si apoi se trece prin acest aluat si se prajeste in baie de ulei de arahide incins la o temperatura de 140`C;
                    - pastele ramen se fierb separat in apa cu sare; cand sunt gata se scot si se trec prin jet de apa rece pentru a le oprii fierberea;
                    - algele speciale de supa miso se hidrateaza in apa rece;
                    - se pune apa la fiert cu pasta de soia rosu , cu granule dashy si catava picaturi de ulei de susan;
                    - se pun pastele in bol cu algele hidratate, se toarna supa miso si la sfarsit se adauga si crevetele tempura.

                                                                                                   Va doresc pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu