CHEF ADRIAN

Sunt de 17 ani in acest univers al gastronomiei.Bucataria mea nu este conceputa pentru a repeta actul codificat, ci pentru a crea, inventa, cu scopul unic de a arata bine şi frumos.

vineri, 30 martie 2012

12.

SALATA DE PUI CU BRANZA ROQUEFORT SI PERE LA GRATAR



Mod de preparare:

                    - se face un mixt din mai multe salate: lolorosso, lolobiondo, frisse, valeriana, rucola si radichio;
                    - se aleg trei fasiute de pui si se pun pe gratar impreuna cu trei felii de pere;
                    - se fac trei crutoane din felie de paine toast peste care se intinde branza roquefort;
                    - miezul de nuca se introduce putin la cuptor; se curata o ceapa rosie, se feliaza, se trece prin faina si se prajeste;
                    - se aseaza mixtul de salate intr-o farfurie adanca, peste aceasta se aseaza alternativ crutoanele cu branza roquefort, perele si pieptul de pui;
                    - se adauga si cativa mieji de nuca si cateva jumatati de rosii cherry;
                    - se decoreaza cu ceapa prajita;
                    - se serveste cu un dressing de aceto balsamico.

                                                                                            Va doresc pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu